Naprapat Uppsala

En naprapat behandlar ömma muskler, och leder. Genom att undersöka och ställa en diagnos kan en naprapat börja en rehabilitering på kroppen. En naprapat arbetar mycket med sina händer i form av massage, men använder också redskap som komplement. Det är vanligt med TENS som ger ut små strömvågor, och akupunktur. Med dessa behandlingsformer kan man på ett varsamt sätt behandla och mjuka upp kroppen på ett behagligt sätt.

Smärta och värk

Smärta och värk

Det finns idag många stillasittande jobb som leder till stela och ömma leder. Många går därför omkring och har ont i axlar och nacke. Genom att gå till en naprapat kan man få hjälp med att lindra sin smärta.

Man tar också samtidigt reda på vad den grundläggande orsaken till smärtan kan vara, brist på träning eller om det ligger någon bakomliggande sjukdom som bör ses över av läkare.

Regelbundna besök

Regelbundna besök

Regelbundna besök till en naprapat kan minska värk i ömma leder och inre stress som har tillkommit av stel kropp. Nu erbjuder även naprapat i Uppsala extra valmöjligheter som Personlig tränare och kostrådgivare, kombinationen ger möjlighet att få de bästa personliga tips och råd om vad ens kropp behöver. Det är enkelt att gå in på http://naprapatuppsala.se/ och läsa mer om dess unika möjligheter. Ta hand om dig själv.